Počet záznamů: 1
potraviny
Věcné téma potraviny Viz též balení potravin bioprodukty fyzikální vlastnosti potravin hygiena potravin jedlé plané rostliny kuchařské suroviny nutriční hodnota potravin obchod s potravinami potravinové alergeny potravinové zdroje potravinářská chemie potravinářská mikrobiologie potravinářské suroviny potravinářský průmysl prodejny potravin spotřeba potravin toxikologie potravin výroba potravin (Uzší termín) biopotraviny (Uzší termín) fermentované potraviny (Uzší termín) geneticky modifikované potraviny (Uzší termín) kontrola potravin (Uzší termín) konzervované potraviny (Uzší termín) kvalita potravin (Uzší termín) nutraceutika (Uzší termín) potraviny rostlinného původu (Uzší termín) potraviny živočišného původu (Uzší termín) těstoviny (Širší termín) poživatiny Konspekt 612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie 613 - Hygiena. Lidské zdraví 664 - Potravinářský průmysl Druh soub. Soubor věcných témat Odkazy (20) - Soubor věcných témat (19) - Digitalizované dokumenty (2) - Audiovizuální a elektronické zdroje (9) - Literatura pro děti a mládež (88) - Normy (190) - Odborná literatura, mapy (7) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika (2) - Zvukové knihy (31) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika (30) - ČLÁNKY Databáze národních autorit NK ČR
Počet záznamů: 1