Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
    Další autor Otoupal, Pavel, 1935-
    Vydání3. přeprac. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna, 2004
    Fyz.popis85 s., [8] s. barev. obr. příl.
    ISBN80-7168-912-2 : 109.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Určeno proUčebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.55 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 223725/IPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.