Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal Další autor Otoupal, Pavel, 1935- Vydání 3. přeprac. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2004 Fyz.popis 85 s., [8] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7168-912-2 : 109.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografii Určeno pro Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 641.55 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 223725/I Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1