Počet záznamů: 1  

Michael Sendivogius a jeho následníci

  1. NázevMichael Sendivogius a jeho následníci / [D.Ž. Bor]
    Další autor Prinke, Rafał Tadeusz, 1955- Michał Sędziwój ze Skorska a Lukavice (Autor)
    Sędziwój, Michał, 1566-1636 Dvanáct traktátů o Kamenu filosofů (Autor)
    Sędziwój, Michał, 1566-1636 Colloquium hermetico-spagyricum (Autor)
    Sędziwój, Michał, 1566-1636 O síře (Autor)
    Limojon de Saint-Didier, Alexandre-Toussaint, asi 1630-1689 Hermetický triumf, čili, Vítězný filosofický kámen (Autor)
    Limojon de Saint-Didier, Alexandre-Toussaint, asi 1630-1689 Prastará rytířská válka (Autor)
    Angelus Silesius, 1624-1677 Otevřený vchod do kdysi uzavřeného královského paláce (Autor)
    Bor, D. Ž., 1932-2010 (Sestavovatel, kompilátor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Trigon, 2004
    Fyz.popis371 s. : il. ; 22 cm
    ISBN80-86159-48-5 382.00 Kč
    EdiceKnižnice Logosu ; sv. 6
    Edice/záhl. Knižnice Logosu
    PoznámkyPřeloženo z různých jazyků. 450 výt.
    Obsahuje bibliografické odkazy
    ObsahujeMichał Sędziwój ze Skorska a Lukavice / Rafał Tadeusz Prinke -- Dvanáct traktátů o Kamenu filosofů / Michał Sedziwój -- Colloquium hermetico-spagyricum / Michał Sedziwój -- O síře / Michał Sedziwój -- Hermetický triumf, čili, Vítězný filosofický kámen / Alexandre-Toussaint Limojon de Saint-Didier -- Prastará rytířská válka / Alexandre-Toussaint Limojon de Saint-Didier -- Otevřený vchod do kdysi uzavřeného královského paláce / Angelus Silesius
    Předmět.hesla alchymie - 16.-17. stol.
    Forma, žánr studie
    Konspekt133 - Okultismus
    MDT133.5:54 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 227853Půjčovna literaturydepozitář
    J 227853 aPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.