Počet záznamů: 1  

Kniha o židovské kuchyni

  1. Autor Roden, Claudia, 1936- (Autor)
    NázevKniha o židovské kuchyni : odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů / Claudia Rodenová ; přeložil Vladimír Fuksa
    Vydání1. vyd. v českém jazyce
    Nakl.údajePraha : BB art, 2005
    Fyz.popis598 s. : il.
    ISBN80-7341-686-7 (váz.) : 590.00 Kč
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Název origináluBook of Jewish food
    Předmět.hesla židovská jídla - příprava * stravování - Židé * Židé - stravování
    Forma, žánr výklady * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.565(=411.16) * 640.4 * (=411.16) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 231327Půjčovna literaturydepozitář
    Kniha o židovské kuchyni

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.