Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity

  1. NázevMikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity : ČSN ISO 21807
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2006
    Fyz.popis11 s. : il.
    ISBN222.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTřídicí znak 56 0627
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * mikrobiologie krmiv
    Forma, žánr normy
    MDT579.67 * 006.7/.8 * 576.8 * 636.085
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 26008Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.