Počet záznamů: 1  

Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie

  1. Autor Baljekar, Mridula (Autor)
    NázevKuchyně Indie a jihovýchodní Asie / Mridula Baljekar
    VydáníČeské vyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Svojtka & Co., 2006
    Fyz.popis256 s. : barev. il.
    ISBN80-7352-415-5 : 299.00 Kč
    EdiceIlustrovaná encyklopedie
    Edice/záhl. Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Slovníček. Překlad K.H. Doutná. Podnázev na obálce: praktická kuchařka krok za krokem
    Obsahuje rejstřík
    Název origináluCook's encyclopedia of curries
    Předmět.hesla indická jídla - příprava * asijská jídla - příprava
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568(540) * 641.568(5) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.3, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 242031Půjčovna literaturydepozitář
    Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.