Počet záznamů: 1
Technologie výroby potravin živočišného původu
Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor) Název Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek Další autor Březina, Pavel, 1945- (Autor) Valášek, Pavel, 1958- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 Fyz.popis 180 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-405-2 (brož.) : 168.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Poznámky Náklad 150 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny živočišného původu * potravinářská technologie * hygiena potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 613.28 * 663/664 * 614.31 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 243677 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1