Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. Autor Stejskalová, Jaroslava (Autor)
    NázevReceptury pro cukrářskou výrobu. Výrobky z pevných těst / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková
    Variantní názevVýrobky z pevných těst
    Výrobky z pevných těst
    Další autor Kadlec, František (Autor)
    Nováková, Ivana (Autor)
    Další korp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
    Vydání2., upr. vyd.
    Nakl.údajePraha : Idea servis, 2007
    Fyz.popis90 s., [4] s. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN978-80-85970-58-6 (brož.) : 179.00 Kč
    PoznámkyZpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (ASC)
    Předmět.hesla cukrářství * cukrářská těsta * potravinářská technologie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663.916 * 663.916:664.653/.654 * 663/664 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 255825Půjčovna literaturydepozitář
    Receptury pro cukrářskou výrobu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.