Počet záznamů: 1
Základy konzervace potravin
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Vydání Vyd. 3. přeprac. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 Fyz.popis 119, [18] s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7375-110-4 (brož.) : 137.00 Kč Poznámky Náklad 180 výtisků Obsahuje bibliografie Předmět.hesla kvalita potravin * hygiena potravin * konzervování potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664-021.465 * 614.31 * 664.8/.9 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 257167 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1