Počet záznamů: 1  

Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení

  1. Autor Samková, Eva (Autor)
    NázevMastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička
    Souběžný názevFatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition
    Další autor Pešek, Milan, 1936- (Autor)
    Špička, Jiří (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
    Fyz.popis90 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-104-8 (brož.) : 92.00 Kč
    PoznámkyAnglicko-český slovník. 200 výt.
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla mastné kyseliny * fyziologie živočichů * mléčný skot * krmení hospodářských zvířat
    Forma, žánr monografie
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT577.115.3 * 591.1 * 636.2.034 * 637.13 * 636.084 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 268905Půjčovna literaturydepozitář
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.