Počet záznamů: 1
Základní principy výroby tavených sýrů
Autor Buňka, František, 1978- (Autor) Název Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar Souběžný název Basic principles of processed cheese production Obálkový název Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Název na doplňkové titulní stránce Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně Další autor Buňková, Leona, 1974- (Autor) Kráčmar, Stanislav, 1948- (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 Fyz.popis 70 s. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) : 200.00 Kč Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009 Edice/záhl. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Poznámky Obsahuje bibliografii Poznámka o jazyku Anglické resumé Předmět.hesla tavené sýry * výrobní technologie Forma, žánr monografie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.358 * 62:005.83 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 276911 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1