Počet záznamů: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. Autor Dostálová, Jana, 1943- (Autor)
    NázevCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Forsapi, [2008?]
    Fyz.popis53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.) : 100.00 Kč
    EdiceStručné informace pro pacienty ; sv. 2
    Edice/záhl. Stručné informace pro pacienty
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 283039Půjčovna literaturymístní sklad
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.