Počet záznamů: 1
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Název Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů / editor Zdeněk Friedmann] Část názvu Příprava pokrmů Další autor Friedmann, Zdeněk, 1946- (Editor) Nakl.údaje Praha : Raabe, c2011 Fyz.popis [94] s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86307-33-6 (brož.) : 250.00 Kč Edice Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4 Edice/záhl. Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ Poznámky Obsahuje bibliografie Předmět.hesla příprava jídel * pracovní výchova * studium a výuka Forma, žánr metodické příručky Konspekt 37 - Výchova a vzdělávání MDT 641.55 * 371.381 * 371.3 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 300483 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1