Počet záznamů: 1  

Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin

  1. NázevMožnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.]
    Další autor Zajíc, Tomáš, 1985- (Autor)
    Nakl.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011
    Fyz.popis34 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-87437-27-8 (brož.) : 40.00 Kč
    EdiceMetodik. Technologická řada ; 112
    Edice/záhl. Metodik. Technologická řada
    Poznámky200 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * rybí maso
    Forma, žánr studie
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT639.21 * 591.1 * 577.115 * 577.115.3 * 637.56 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 304536Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.