Počet záznamů: 1
Uzení, nakládání a konzervování masa
Autor Gahm, Bernhard (Autor) Název Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Grada, 2012 Fyz.popis 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-247-4266-3 199.00 Kč Poznámky Přeloženo z němčiny. Terminologický slovník Obsahuje bibliografii a rejstřík Název originálu Fleisch pökeln und räuchern Předmět.hesla maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 664.91 * 664.8.035.3 * 637.5 * 637.5.03 * 637.5.033 * 637.5.035 * 637.5.034 * (035) * (084.11) Anotace Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 305597 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1