Počet záznamů: 1  

Vše o uzení

  1. Autor Dyk, Vladimír (Autor)
    NázevVše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Grada, 2012
    Fyz.popis120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-247-4068-3 199.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla uzení * uzeniny (kuchařství) * uzené maso
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT637.5.034 * 664.8.035.3 * 641.55:637.523 * 641.55:664.923 * (083.12) * (035)
    AnotaceUžitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 305607Půjčovna literaturymístní sklad
    Vše o uzení

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.