Počet záznamů: 1  

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

  1. Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    NázevProcesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv
    Další autor Melzoch, Karel, 1958- (Autor)
    Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeOstrava : Key Publishing, 2013
    Fyz.popis496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-163-4 600.00 Kč
    EdiceMonografie
    Edice/záhl. Monografie (Key Publishing)
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Na obálce nad názvem: Technologie potravin
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla potravinářství * výroba potravin * potravinářská technologie * biotechnologické procesy
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664 * 602 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 316881Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 07.12.2024)
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.