Počet záznamů: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Autor Frič, Václav, 1974- (Autor) Název Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče Vydání Rozšířené vydání Nakl.údaje Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2015 Fyz.popis 175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-87575-39-0 Kč 249.00 Edice Apetit speciál Edice/záhl. Apetit (Burda Praha) Poznámky Název z obálky. Na obálce pod názvem: všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě + nově kapitola Zvěřina. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5 * 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 335930 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1