Počet záznamů: 1  

Pekařská technologie

  1. Autor Šedivý, Petr (Autor)
    NázevPekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan
    Část názvuVýroba běžného pečiva
    Další autor Hanus, Martin (Autor)
    Řehák Nováková, Eva, 1964- (Autor)
    Skřivan, Pavel (Autor)
    Nakl.údajePraha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015
    Fyz.popis266 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-905481-2-1 Kč 350.00
    EdiceKnižnice Pekaře a cukráře
    Edice/záhl. Knižnice Pekaře a cukráře
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * pečivo
    Forma, žánr učebnice středních škol * příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.6 * 663/664 * (075.3) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 327424/IIIPůjčovna literaturymístní sklad
    Pekařská technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.