Počet záznamů: 1  

Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

  1. Autor Kadlec, Karel, 1938- (Autor)
    NázevMěření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv
    Variantní názevTechnologie potravin
    Další autor Kmínek, Miloš, 1941- (Autor)
    Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Jiná role)
    VydáníVydání: první
    Nakl.údajeOstrava : KEY Publishing s.r.o., 2015
    Fyz.popis804 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-232-7 Kč 890.00
    EdiceMonografie
    Edice/záhl. Monografie (Key Publishing)
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologické procesy * řízení biotechnologických procesů * automatizované systémy řízení * automatizované měřicí systémy
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663/664 * 602 * 602.1 * 681.51 * 53.083-027.44
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 344901Půjčovna literaturymístní sklad
    Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.