Počet záznamů: 1  

Národní kultura stravování a kulturní difuze

  1. Autor Merhaut, Marek (Autor)
    NázevNárodní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Wolters Kluwer, 2016
    Fyz.popis150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-7552-077-7 Kč 230.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámka o jazykuČeské a anglické resumé
    Předmět.hesla 13.-20. století
    gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 641/642(091) * 613.2 * 641.568(437.3) * 316.72/.75 * (437.3) * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 347426Půjčovna literaturymístní sklad
    Národní kultura stravování a kulturní difuze

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.