Počet záznamů: 1
Maso jako potravina
Autor Kameník, Josef (Autor) Název Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014 Fyz.popis 327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-7305-673-5 Kč 299.00 Poznámky 1000 výt. Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla maso * maso - parazitologie * potravinářská mikrobiologie * parazitologie * hygiena potravin Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5 * 579.67 * 576.8 * 614.31 * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 359443 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1