Počet záznamů: 1
Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli
Autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor) Název Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Rektorisová, Vladimír Kocourek Další autor Hrbek, Vojtěch (Autor) Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Autor) Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel) Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 Fyz.popis 1 CD-ROM (20 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm ISBN 978-80-7080-976-1: Kč 299.00 Poznámky Název z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Obsahuje bibliografii Předmět.hesla analýza potravin * oligopeptidy * česnek * cibule * vysokoúčinná kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM Konspekt 543 - Analytická chemie MDT 543.6:663/664 * 577.112.5/.6 * 582.573.16 * 543.544.5.068.7 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Audiovizuální a elektronické zdroje Signatura Lokace Dislokace Info T 992 Všeobecná studovna depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1