Počet záznamů: 1
Umění fermentace
Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Název Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Unif.název Art of fermentation. Česky Část názvu Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Název na hřbetu Umění fermentace I. Další autor Roztočil, Tomáš (Překladatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Alferia, 2021 Fyz.popis 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0316-4 Kč 499.00 Poznámky Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * nápoje Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.87 * (0.062) * (035) Anotace Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 398764 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1