Počet záznamů: 1  

Umění fermentace

  1. Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    NázevUmění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
    Unif.název Art of fermentation. Česky
    Část názvuPostupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery /
    Název na hřbetuUmění fermentace I.
    Další autor Roztočil, Tomáš (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Alferia, 2021
    Fyz.popis353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-0316-4 Kč 499.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * nápoje
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.87 * (0.062) * (035)
    AnotaceKnihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 398764Půjčovna literaturymístní sklad
    Umění fermentace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.