Počet záznamů: 1  

Konservace potravin v domácnosti

  1. Autor Havelková, Marie (Autor)
    NázevKonservace potravin v domácnosti / [Autoři:] Marie Havelková, Juliana A. Fialová ; Předmluva: Václav Kác ; Fot.: B. Storová
    Další autor Fialová, Juliana Anna, 1902-1981 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1957 (Brno : Brněn. knihtisk., z.z.)
    Fyz.popis110, [2] s. ; 8°
    EdiceŘada potravinářské literatury
    Edice/záhl.Řada potravinářské literatury
    Poznámky30350 výt.. S il.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 ovoce * 7 zelenina * 7 maso * 7 konzervace * 7 domácí hospodářství * kuchařské recepty
    Předmět.heslaPotraviny - konzervace v domácnosti - příručky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641
    AnotacePraktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní postupy pro rozličné konservování zelenin (v slaném a kyselém nálevu, v soli i v tuku). Poslední kapitola je věnována konservaci masa. Knížku doplňuje mnoho názorných obrázků.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Konservace potravin v domácnosti

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.