Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů II

  1. Autor Bulková, Věra (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů II : Učební text pro střední zdravot. školy - obor dietních sester / Věra Bulková
    Další korp. Česko. Ministerstvo zdravotnictví
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeBrno : Institut pro další vzdělávání stř. zdravot. pracovníků, 1991
    Fyz.popis170 s. : tab. ; 29 cm
    ISBN80-7013-088-1 56 Kčs
    EdiceUčební texty pro střední zdravotnické školy
    Edice/záhl.Učební texty pro střední zdravotnické školy
    PoznámkyRozmn.. 250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Forma, žánr učebnice středních škol
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.