Počet záznamů: 1
Analýza potravin
Autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor) Název Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jiří Davídek Část názvu Sensorická analýza Další autor Davídek, Jiří, 1932-2015 (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : MON, 1990 (TZ 52) Fyz.popis 50 s. : tb., il. ; 29 cm ISBN 80-7080-047-X Kčs 5,00 Poznámky Vydavatel: VŠCHT. 500 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Přehled literatury a norem Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 543.6:663/664 * 543.92 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1