Počet záznamů: 1  

Vejce ve studené i teplé kuchyni

  1. Autor Šafářová, Eva (Autor)
    NázevVejce ve studené i teplé kuchyni / Eva Šafářová
    Část názvuVejce
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajeV Praze : Práce, 1984
    Fyz.popis32 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBNKčs 8,00
    EdiceSešity domácího hospodaření ; svazek 127
    Edice/záhl.Sešity domácího hospodaření
    PoznámkyNázev z obálky. 110000 výtisků. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla vaječná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:637.4 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Vejce ve studené i teplé kuchyni

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.