Počet záznamů: 1  

Tabulky výživných hodnot potravin

  1. Autor Krondl, Magdalena, 1924- (Autor)
    NázevTabulky výživných hodnot potravin / vypracovali M. Škopková, O. Šmrha, J. Váša ; Předmluva K. Halačka
    Další autor (Autor)
    Šmrha, Oldřich, 1922-2011 (Autor)
    VydáníII. vydání zcela přepracované a rozšířené
    Nakl.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1957
    Fyz.popis496 stran
    Poznámky4000 výt.. Opr.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla7 výživové doporučené dávky * výživa člověka * nutriční hodnota potravin * tabulky
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT612.39 * 641.1 * (083.4)
    AnotacePublikace pojednává o kalorickém a biologickém složení běžně u nás konsumovaných potravin a potravinářských výrobků a o jejich rozpisu pro praktické používání. Nové, značně rozšířené vydání (první z r. 1952) zahrnujevevětšímířevýsledky výzkumného šetření domácích potravinových surovin a potravinářských výrobků, dále údaje o obsahu vody, sušiny, popela a vlákniny, složení podle technologických dílů nebo rozptylové hodnoty, nově zařazenyjsoutabulkyprotržní váhu potravin, váhu dávek pro jednu osobu a pod. Nově je zpracována i kapitola o prozatímních vyživovacích normách a o jejich praktickém převedení na spotřebu základních potravin.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Tabulky výživných hodnot potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.