Počet záznamů: 1
Od Montrealu k Osace
Autor Koreček, Ladislav (Autor) Název Od Montrealu k Osace : Čs. kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; Slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek Další autor Fišárek, Alois, 1906-1980 (Ilustrátor) Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor) Srkala, Antonín (Autor) Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Ilustrátor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SZdN, 1969 (Přerov : Tisk 4) Fyz.popis 226, [1] s. : [5] s. barev. fot. příl. ; 8° Edice Minikuchařka Edice/záhl. Minikuchařka Poznámky Frontispice. Obálka: Ivan Urbánek. V tir. chybně uveden autor: A. Skála. 30000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla Expo (International Exhibitions Bureau) kuchařské recepty * 7 jídla * 7 kuchařství Předmět.hesla Kuchařky (knihy) Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.5(083.1) Anotace Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce v restauraci "Praha" v Montrealu. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1