Počet záznamů: 1  

Řepařství

  1. Autor Stehlík, Václav, 1891-1982 (Autor)
    NázevŘepařství / [Autoři: Václav] Stehlik, [Antonín] Havránek, [Stanislav] Benc
    Další autor (Autor)
    Havránek, Antonín, 1913- (Autor)
    Další korp. Československá akademie zemědělská (1924-1952)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZN, 1956 (Brázda)
    Fyz.popis430, [1] s. ; 8°
    EdiceRostlinná výroba
    Edice/záhl.Rostlinná výroba
    PoznámkyS il.. Opr.. 4000 výt.. Vyd. ČSAZV. Přehl. použité lit.. Jmenný a věcný rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 řepařství * 7 cukrovka * 7 pěstování * 7 agrotechnika * 7 ochrana rostlin
    Předmět.heslaŘepařství - agrotechnika - monografie * Cukrovka (řepa) - pěstování - monografie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT633.63
    AnotaceObsáhlá, encyklopedická práce našich předních odborníků v řepařství dělí se na hlavní čtyři části, z nichž první pojednává o historii, znacích, vlastnostech, šlechtění a množení cukrovky. Část druhá jedná o agrotechnicecukrovky, část třetí zabývá se chorobami a škůdci cukrovky a konečně čtvrtá sleduje ekonomická hlediska při pěstování cukrové řepy. Kniha, bohatě ilustrovaná, shromažďuje cenné zkušenosti sovětských mistrů vysokých sklizní,praktické doklady z našich velkých řepařských hospodářství a výzkumných ústavů o všech otázkách pěstování, ošetřování a sklízení řepy, o jejím hodnocení jako cenné cukrovarnické suroviny, o krmné hodnotě chrástu a řízků, melasyi o účinnosti cukrovarskych kalú v upravování půdní reakce. Spolehlivý rádce a podnětný zdroj poučení i našim JZD a dosud soukromě hospodařícím zemědělcům v řepařských oblastech.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Řepařství
    Řepařství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.