Počet záznamů: 1  

Studie o změnách, zvláště analytických konstant tuku máselného, vlivem paprsků ultrafialových

  1. Autor Špinka, Josef, 1895-1980 (Autor)
    NázevStudie o změnách, zvláště analytických konstant tuku máselného, vlivem paprsků ultrafialových = A study on the changes, particularly of analytical constants of butter fat, under the influence of ultraviolet rays / Ing. chem. RTDr. Josef Špinka
    Souběžný názevStudy on the changes, particularly of analytical constants of butter fat, under the influence of ultraviolet rays
    Nakl.údajeBrno : Vysoká škola zemědělská : A. Píša [distributor], 1924 (Polygrafie)
    Fyz.popis38 s. ; 8°
    EdiceSborník vysoké školy zemědělské ; Sign. C4
    Edice/záhl.Sborník vysoké školy zemědělské
    PoznámkyAnglické resumé. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 máslo * 7 analýza * 7 změny * ultrafialové záření
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT636
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.