Počet záznamů: 1  

Betonové stavitelství

  1. Autor Bechyně, Stanislav, 1887-1973 (Autor)
    NázevBetonové stavitelství. III. díl, Výpočty průřezů železobetonových konstrukcí, konstrukce namáhané tlakem a ohybem. Svazek první, Účinky zatížení podle klasické theorie při ohybu rovinném a prostorovém / Stanislav Bechyně
    Část názvuVýpočty průřezů železobetonových konstrukcí, konstrukce namáhané tlakem a ohybem
    Účinky zatížení podle klasické theorie při ohybu rovinném a prostorovém
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1956
    Fyz.popis461 s., 1 složený l. graf. příl. : il., grafy , tb. ; 24 cm
    EdiceŘada stavební literatury
    Edice/záhl.Řada stavební literatury
    Poznámky3200 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Určeno proUrčeno posluchačům vys. školy inž. stavitelství, výzkum. ústavům v oboru stavebních konstrukcí a inž. konstruktérům ve stavební praxi
    Klíč.slovastavební konstrukce
    Forma, žánr příručky
    Konspekt692 - Konstrukční prvky a části staveb
    MDT692 * (035)
    AnotaceV prvním svazku třetího dílu této práce je probrán výpočet napětí v souměrných průřezech železobetonových konstrukcí za působení tlaku v rovině souměrnosti, dále šikmý ohyb s tlakem pro obdélníkové i složitější průřezy. Stať o prutech křivých a lomených, namáhaných složeným ohybem rozvedenou kapitolu o výjimkových případech, t. j. obloukových hrázích, o příčném napětí v křivých částech, o zvláštních napětích komůrkových oblouků a o prutech s lomenou střednicí. Poslední stať pak pojednává o mimostředném tlaku v prutech s proměnným průřezem, jako na př. ve zvláštních případech u opěrných zdí a betonových hrází trojúhelníkového průřezu, u základových patek a stěnových oblouků.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Betonové stavitelství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.