Počet záznamů: 1  

Technologie pekařství

  1. NázevTechnologie pekařství. I. díl, Černé pekárny - výrobny chleba : populárně odborné pojednání o provoznách pro výrobu chleba a o technologickém postupu při této výrobě / zpracoval kolektiv zaměstnanců oddělení pekáren a cukráren Ústřední rady družstev
    VydáníI. vydání
    Nakl.údajeV Praze : Ústřední rada družstev, 1952
    Fyz.popis158 stran : ilustrace
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla výroba potravin * pekařství * chléb * 7 food production * 7 bakery * 7 bread
    Forma, žánr příručky * 7 handbooks and manuals
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664 * 664.6 * 664.661/.664 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie pekařství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.