Počet záznamů: 1  

Hygiena potravin

  1. Autor Vítová, Eva, 1962- (Autor)
    NázevHygiena potravin / Eva Vítová
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, 2004
    Fyz.popis128 s. ; 30 cm
    ISBN80-214-2680-2
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla hygiena potravin * 7 food hygiene
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Hygiena potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.