Počet záznamů: 1
Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium
Autor Novák, Václav, 1934- (Autor) Název Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka Další autor Buňka, František, 1978- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 Fyz.popis 121, [18] s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-398-6 Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol Poznámky 20 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla výživa člověka - ekonomické aspekty * stravování - ekonomické aspekty * 7 human nutrition - economic aspects * 7 catering - economic aspects Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 613.2 * 640 * 33 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1