Počet záznamů: 1  

1-2-3 - mleté maso

  1. Název1-2-3 - mleté maso
    Část názvuMleté maso
    VydáníČeské vyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vašut, 2006
    Fyz.popis78 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN80-7236-506-1
    Edice1-2-3
    Edice/záhl.1-2-3
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Název originálu1-2-3 und fertig: Hackfleisch
    Předmět.hesla mleté maso * 7 minced meat
    Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT637.514.5 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    1-2-3 - mleté maso

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.