Počet záznamů: 1
1-2-3 - mleté maso
Název 1-2-3 - mleté maso Část názvu Mleté maso Vydání České vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Vašut, 2006 Fyz.popis 78 s. : barev. il. ; 28 cm ISBN 80-7236-506-1 Edice 1-2-3 Edice/záhl. 1-2-3 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Název originálu 1-2-3 und fertig: Hackfleisch Předmět.hesla mleté maso * 7 minced meat Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.514.5 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1