Počet záznamů: 1
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
Autor Komár, Aleš, 1949- (Autor) Název Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár Část názvu Potravinářská legislativa a systém jakosti Další korp. Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Univerzita obrany, 2007 Fyz.popis 108 s. ; 30 cm ISBN 978-80-7231-257-3 Kč 70,00 Poznámky Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1. Anglicko-český terminologický slovník. 40 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy Předmět.hesla potraviny * zbožíznalství * označování potravin * hygiena potravin * kvalita potravin * 7 foodstuffs * 7 commodity expertise * 7 food labelling * 7 food hygiene * 7 food quality Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 620.2 * 366.64:663/664 * 614.31 * 663/664-021.465 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1