Počet záznamů: 1
Technologie výroby potravin rostlinného původu
Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor) Název Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza Název v tiráži Technologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium Další autor Buňka, František, 1978- (Autor) Hoza, Ignác, 1941- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 Fyz.popis 189 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7318-520-6 Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny rostlinného původu * potravinářská technologie * 7 food of vegetable origin * 7 food technology Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664:631.57 * 663/664 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1