Počet záznamů: 1  

Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým

  1. Autor Malík, Bernard (Autor)
    NázevNávod ku chemickým rozborům cukrovarnickým / napsal Bernard Malík
    Nakl.údajeV Praze : Nákladem Frt. Borového, 1885 (Alois Lauermann dříve Militký a Novák
    Fyz.popis138 s. : il. ; 25 cm
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla cukrovarnická technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.1 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.