Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Matejka, Mikuláš (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů : Učební text pro 2. roč. SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník / Mikuláš Matejka ; Ze slov. přel. Hana Samková ; Graf. úprava Květa Kovářová Mikuláš Matejka ; Hana Samková
    Další autor Samková, Hana (Překladatel)
    Vydání3. vyd. (2. čes. vyd.).
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1989
    Fyz.popis132 s. : obr. ; 21 cm
    ISBN(Váz.) : 11,50 Kčs
    PoznámkyOrig.: Technológia pre 2. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor kuchár-čašník so zameraním čašník. Vazba Václav Šimice
    Předmět.heslajídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb.
    MDT641.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 29409 aPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.