Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Matejka, Mikuláš (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 2. roč. SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník / Mikuláš Matejka ; Ze slov. přel. Hana Samková ; Graf. úprava Květa Kovářová Mikuláš Matejka ; Hana Samková Další autor Samková, Hana (Překladatel) Vydání 3. vyd. (2. čes. vyd.). Nakl.údaje Praha : Merkur, 1989 Fyz.popis 132 s. : obr. ; 21 cm ISBN (Váz.) : 11,50 Kčs Poznámky Orig.: Technológia pre 2. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor kuchár-čašník so zameraním čašník. Vazba Václav Šimice Předmět.hesla jídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. MDT 641.5 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 29409 a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1