Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

  1. Autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    NázevHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text pro posl. Vys. školy veter. v Brně / Zdeněk Matyáš
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SPN, 1989
    Fyz.popis53 s.
    ISBN80-85114-24-0 (Brož.) : 4 Kčs
    PoznámkyOfset
    Předmět.heslavýrobky rybí - hygiena a technologie - nemoci alimentární - učebnice vysokošk.
    MDT616-022.3 * 613.281 * 637.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 57357Půjčovna literaturydepozitář
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.