Počet záznamů: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie

  1. Autor Doležal, Petr, 1961 duben 27.- (Autor)
    NázevEvropská vína v podmínkách české gastronomie. část I., Vína Francie / Petr Doležal
    Část názvuVína Francie
    Nakl.údajeNový Bydžov : Petr+Iva, 1996
    Fyz.popis153 s. : fot.
    Předmět.heslaVína - informace základní - příručky * Vína francouzská - druhy - příručky * Vinařství francouzské - oblasti vinařské - informace základní - příručky
    MDT663.2(44)
    Země vyd.Česko
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 166260/IPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.