Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Vnouček, Josef (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů : pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor číšník - servírka Josef Vnouček, Jiří Stropnický
    Další autor Stropnický, Jiří (Autor)
    Vydání5. vyd.
    Nakl.údajePraha : SPN, 1979
    Fyz.popis171 s.
    EdiceUčebnice pro střední školy
    Předmět.heslakuchařství - technologie - učebnice odb. učilišť a učňov. škol (3. roč.)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 19581Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.