Počet záznamů: 1  

Recepty romské kuchyně, aneb, Jak jíst dobře a zdravě

  1. Autor Horváthová, Flora (Autor)
    NázevRecepty romské kuchyně, aneb, Jak jíst dobře a zdravě = Chaben andal romaňi kuchiňa, či, Sar te chas lačhes the sastes / Flora Horváthová, Jan Horváth, Zuzana Brázdová ; [do romského jazyka přeložil Jan Horváth]
    Souběžný názevChaben andal romaňi kuchiňa, či, Sar te chas lačhes the sastes
    Další autor Horváth-Döme, Janko, 1959-2020 (Autor)
    Brázdová, Zuzana, 1957- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Státní zdravotní ústav, 1998
    Fyz.popis[18] s.
    ISBN80-7071-092-6 25.00 Kč
    80-901427-2-9
    PoznámkyVydáno s nakladatelem V. Smrčkou, Brno
    Předmět.heslajídla romská - předpisy kuchařské - vydání romsko-české
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * romština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 176652/HPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.