Počet záznamů: 1
Jakost a certifikace potravin
Autor Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor) Název Jakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Credit, 1999 Fyz.popis 163 s. ISBN 80-213-0551-7 45.00 Kč Poznámky Náklad 300 výtisků. Vydala Provozně ekonomická fakulta České zemědělské univerzity Určeno pro Určeno pro posluchače oboru PaE, Info, PaA, EAD Předmět.hesla potraviny - kvalita - kontrola - učebnice vysokoškolské MDT 663/664 * 614.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 183504 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1