Počet záznamů: 1  

Jakost a certifikace potravin

  1. Autor Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor)
    NázevJakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Credit, 1999
    Fyz.popis163 s.
    ISBN80-213-0551-7 45.00 Kč
    PoznámkyNáklad 300 výtisků. Vydala Provozně ekonomická fakulta České zemědělské univerzity
    Určeno proUrčeno pro posluchače oboru PaE, Info, PaA, EAD
    Předmět.heslapotraviny - kvalita - kontrola - učebnice vysokoškolské
    MDT663/664 * 614.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 183504Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.