Počet záznamů: 1
Slovník odborné kuchařské terminologie
Autor Hrabec, Martin (Autor) Název Slovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana Další autor Smetana, Karel (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000 Fyz.popis 127 s. ISBN 80-902553-3-7 : 140.00 Kč Edice Food Service Edice/záhl. Food Service Předmět.hesla kuchařství - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné * vaření - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné MDT 641/642 * 801.32 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština * angličtina * francouzština * němčina Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 184957 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1